Egzotični Havaji: Oahu, Hawaii i Maui

Posjetite tri najpopularnije otoke Havaja: Oahu, Maui i Big Island.

Oahu:
dom glavnog grada Havaja i većina stanovništva havajskih otoka. Oahu je spoj prirode i kulture. Provjerite valove na Sjevernoj obali, tu ćete naći najbolje surfere. posjetite brojne muzeje i parkove. Doživite plažu Waikiki.
Na Oahuju ne propustite: plaža Waikiki, Pearl Harbor, Hanauma Bay, gledište Nuuanu Pali, Sjeverna obala

Big Island: veći od svih ostalih otoka Havaja zajedno. Ovdje možete pronaći 11 od 13 klimatskih zona u svijetu. Otok ima vruće pješčane plaže kao i snijegom prekrivane planinske vrhove.
Ne propustite: povijesni gradić Kailua Kona, prekrasnu dolinu Waipio, glavni grad Hilo, Ka Lae, najjužnija točka u SAD-u, i naravno Volcanoes National Park, gdje možete gledati kako teče lava, koja cvrči u more stvarajući novu površinu.


Maui, otok dolina: drugi najveći otok nudi jedne od najboljih plaža na svijetu. Ovdje možete gledati kitove, uživate u suncu i moru, igrati golf i istraživati slikovitu krajoliku.
Ne propustite: grad Lahaina sa svojim trgovinama, promatranje kitova, Makena Beach State Park, Iao Valley State Park, Haleakala National Park, u kojoj se nalazi najviši vrh otoka, slikovit Hana Highway.
Oahu, Maui i Big Island od € 2.230 po osobi

Fotogalerija

Cijena uključuje avionsku kartu, takse, 10 noći u okviru programa u hotelima (standard), najam automobila (economy) na otocima Maui i Big Island (neograničen broj km, osiguranja, dodatni vozač), dva unutrašnja leta u sklopu programa.

Nadoplata za noćenja u hotelima standard plus: cca 200 eur po osobi.

Cijena ne uključuje troškove plaćanja prtljage na unutrašnjim letovima.

Cijena vrijedi do 31.10.2015.


Program putovanja

Dan 1: slijetanje na otoku Oahu
Let preko Los Angelesa ili San Francisca, gdje se možete zaustaviti i pogledati jedan između dvije gradova ili veći del Kalifornije.

Aloha i dobrodošli na Havajima! Prijevoz u hotel (nije uključen u cijenu) i slobodan ostatak dana. Po želji najam automobila (nadoplata).

Dan 2 do 3: Oahu
Prošetajte po glavnom gradu Honolulu i plaži Waikiki. Opcije izleta po otoku so brojne: Pearl Harbor, Polinezijski kulturni center, plantaža ananasa Dole, slikovite obale Haruna Bay. Ako želite možete iznajmiti automobil (nadoplata) ili odabraste vodene izlete, koje i mi nudimo.

Dan 4: Oahu - Hawaii (Big Island)
Prijevoz na zračnu luku (nije uključeno u cijenu) i let na Big Island. Na aerodromu ćete iznajmiti automobil (uključeno u cijenu ), prijevoz do hotela.

Dan 5: Big Island, zapadna obala
Preporučujemo, da idete uz obale Kona prema jugu i pogledate spomenik Kapitana Cooka i Place of Refuge. Na putu ćete vidjeti plantaže kave i bujno prirodu.

Dan 6 i 7: Big Island, istočna obala
Vozit ćete se uz obalu Kohala, na putu se zaustavite na jednoj bijelih pješčanih plaža.. Nastavite vožnju pored ogromnog ranča Parker i kroz selo Waimea do Hila. Na tom putu ćete vidjeti nevjerojatne kontraste otoka Big Island: crna polja lave, kao na Luni, koja se izmjenjuju s bujnom zelenilu. Važno je, da si uzmete dovoljno vremena za posjetu Vulkanskog nacionalnog parka. Ovdje ćete vidjeti aktivne vulkane. Iznad njih se možete voziti i helikopterom (nadoplata).

Dan 8: Big Island - Maui
Prijevoz do zračne luke, gdje ćete vratiti automobil. Let na otok Maui, gdje opet iznajmite automobil (uključeno u cijenu). Prijevoz u hotel.

Dan 9 i 10: Maui
Maui nudi plaže snova i također lijepu i bujnu unutrašnjost. Jedan od najljepših iskustva je zalazak sunca na vrhu vulkanskog kratera Haleakala. Preporučujemo vožnju po cesti Road to Hana, za koju si uzmite dovoljno vremena. To je jedna od najslikovitijih vožnja Havaja!

Dan 11: odlazak
Automobil vratite na aerodromu i slijedi let prema Kaliforniji, a zatim u Europu. Ako se niste zaustavili u Kaliforniji na putu na Havaje, preporučujemo da to učinite na putu natrag.


Fotogalerija