Hotelski paketi vjenčanja

Vjenčanje u inozemstvu, Francuska Polinezija, Tahiti hotel Intercontinental    Tahiti: vjenčani paket u hotelu Intercontinental***** od € 2.990 po osobi.

Cijena uključuje avionsku kartu, 8 noći u hotelu Intercontinental*****, povratni prijevoz od zračne luke do hotela i
intimno polinezijsko vjenčanje (simbolični obred).
Fotogalerija 
Hotel:
Odličan hotel u harmoniji sa okolinom gdje se nijedna zgrada ne diže nad visinu kokosovih palmi. Hotel nudi tri tipa soba i dva tipa sa slamom prekrivenih bungalova.

U hotelu vam neće biti dosadno. Izabirati možete među brojnim aktivnostima, u hotelu imaju i odličnu grupu koja nastupa navečer.

Razmaziti će vas sa odličnom hranom, mješanicom francuske i polinezijske. Opustiti se možete na pješčanoj plaži ili na dva bazena, oduševiti će vas i laguna akvarij nasred resorta.

Simbolično vjenčanje:
Hotel nudi dva različita vjenčana paketa. Vjenčani obredi se obično održavaju na malom hotelskom otočiću u neposrednoj blizini obale a usred lagunariuma.

Intimno polinezijsko vjenčanje: mladenka i mladoženja su odjeveni u tradicionalnu polinezijsku vjenčanu odjeću (vjenčani pareo i cvietne krune). tri ratnici ih prate do otočića, gdje ću primit blagoslov od svećenika. Ritual traje oko 20 minuta.

Cijeena intimnog polinezijskog vjenčanja: 790 EUR po paru (cijena važi do 31.3.12)
 
Cijena uključuje:
- iznajmljivanje vjenčane odjeće
- usluge polinezijskog svećenika
- dva plesča i dvije Mame
- tri pjevača
- cvjetne vijence i krune
- vjenčani buket
- dva koktela u kokosu
- tapo, simbolični vjenčani certifikat

Tradicionalno polinezijsko vjenčanje traje 45 min. Par je obućen u tradicionalna odijela, mladoženju dovezu sa posebno ukrašenim čamcem do mladenke na plaži. Mladenku prate plesači i pjevači, sam vjenčani obred je isti kao gore opisan.

Cijena tradicionalnog polinezijskog vjenčanja: 990 EUR po paru (cijena važi do 31.3.12)
 

 


Vjenčanje u inozemstvu, Francuska Polinezija, Tahiti, Le Meridien    Tahiti: vjenčani paket u hotelu Le Meridien***** od € 3.400 po osobi.

Cijena uključuje avionsku kartu, 8 noći u hotelu Le Meridien*****, povratni prijevoz od zračne luke do hotela i simbolično polinezijsko vjenčanje.
Fotogalerija

Lokacija: Le Meridien Tahiti je ob čudovitem delu obale predela Punaauia in je bil leta 2010 čisto prenovljen. Ohranja velike in udobne sobe, eksotični vrt, ter prefinjene restavracije. Ima ogromen bazen s peščenim dnom in umetniški center, kjer svojo umetniško žilico lahko pokažejo tudi gostje.
Hotel je primeren tudi za poroke in poročna potovanja, saj ponuja zanimive pakete, dodatke in popuste.

Simbolično Polinezijsko vjenčanje
Predlažemo tradicionalno vjenčanje uz glazbu, plesače i odijela. Prije samog vjenčanja će vas namazati sa posebnim kokosovim uljem i tako vas potpuno opustili. Obući će vas u tradicionalna vjenčana odijela, a kad je mladenka spremna dobiva i predivan svjež buket.

Mladenka i djeveruše će otići na plažu gdje će ih čekati tahua, svećenik. Najprije će se pokloniti bogovima i trima elementima života: zemlja, voda i zrak. Tada dolazi mladoženja na tradiconalnom, ukrašenom čamcu i uz glazbu školjki se pridružuje svojoj mladenki. Svećenik oboje odvede u marae, gdje će se odvijati vječani obred. Počinje se posvećenjem bogu Taaroi i moli za blagoslov. Pošpricati će vas sa kokosovom vodom i oko vrata objesiti prekrasne vijence. Obred završava tako da dobijete nova tahitijska imena te vas zaviju u sašivenu odjeću. Sa tim činom vas zauvijek spajaju.

Sada je vrijeme za zabavu ! Tradicionalne plesačice će oživjeti, zaplesati će aparimo. Aparima je stari ples gdje plesači sa rukama ispričaju priču.

Cijena vjenčanog paketa: 1.450 EUR po paru (cijena važi do 31.3.2012)
Cijena uključuje
- tradicionalni, simbolični vjenčani obred
- cviće za mladenku
- vjenčanu torto
- bocu šampanjca
- dekoracija mjesta vjenčanja


Vjenčanje u inozemstvu, Francuska Polinezija, Moorea hotel Intercontinental    Moorea: vjenčani paket u hotelu Intercontinental***** od € 3.540 po osobi.

Cijena uključuje avionsku kartu, 2 noći u hotelu 4* na Tahitiju, trajekt na Mooreo, 6 noći doručak u hotelu Intercontinental***** i mini simbolično polinezijsko vjenčanje.
Fotogalerija

Ubujnom tropskom vrtu, koji se prostire na 27 hektara, se između dvesto vrsta drveća i cvijeća skriva jedinstveni hotel. U godini 2002 je bio potpuno renoviran. Danas također nudi 16 bungalova u vrtu, 50 bungalova na vodi, 28 bungalova na plaži i 48 standardnih soba. U hotelu mnogo je od drva, hotel je u cijelosti izgrađen od prirodnih materijala. 

Lokacija: Sjeveroistočna obala, uz slikovitu lagunu s jedne strane i planine u zaleđu. Hotel je u neposrednoj bilzini zaljeva Oponohu, koji štiti hotel od stalne vjetrove.

Mini simbolično polinezijsko vjenčanje: Vjenčanje se odvija na zalazak sunca na plaži, ukrašeni cvijećem, palminog lišća i baklama, koje daju posebnu romantičnu atmosferu. Vjenčani obred je uz pratnju tradicijskih pjevača i plesača. Par je tradicionalno odjeven, mladoženju dovedu do plaže s ukrašenim svečanim kanujem. Ovdje ga čeka mladenka. Obred vodi selski svećenik, par dobije tahitsko ime vjenčanja, svećenik par blagoslivlja s kokosovim mlijekom i s posebnim robom u kojeg jih zamota. Obred se zaključi uz ples  i pjevanje za sreću, par se vraća u svoj bungalov, koji je bio tijekom obreda uređivan sciječem. 

Cijena vjenčanog paketa: 1.650 EUR po paru (cijena važi do 31.3.2012)
Cijena uključuje opisani obred (simbolično vjenčanje), uređivanje mjesta vjenčanja, vjenčane lance, bocu šampanjca. 

Vjenčanje u inozemstvu, Francuska Polinezija, Moorea hotel Pearl Beach Resort    Moorea: vjenčani paket u hotelu Pearl Beach Resort**** od € 3.100 po osobi.

Cijena uključuje avionsku kartu, 2 noći u hotelu 4* na Tahitiju, trajekt na Mooreo, 6 noći doručak u hotelu Pearl Beach Resort**** i vjenčani paket Pai Miti (simbolično vjenčanje).
Fotogalerija

Moorea Pearl Resort & Spa se nalazi u velikom vrtu uz prekrasnoj plaže na sjevernom dijelu otoka Moorea, samo 5 minuta vožnje od zračne luke  i 10 minuta od luke. Do poznatog Cook Baya su samo 3 km. 
Hotel ima dva restorana i bar,spa, nudi brojne sportske i zabavne aktivnosti. Možete birati između bungalova na vodi, plaži i u vrtu, hotel nudi i hotelske sobe.

Lokacija: Moorea je samo 17 km od Tahitija. površina je spektakularna, u tirkizno zeleni laguni se vidu zeleni vulkanski vrhovi. Ima mnogo plantaža ananasa. Nakon dana zabave u moru i sunca otok obuhvaća mir i romantična mjesečina.

Vjenčanje Pai Miti (simbolično vjenčanje): U četiri u popodnevnim satima bit ćete odjeveni u tradicionalnu vjenčanicu: bijeli pareo, cvetlićnu krunu i vijenac. U kanuu će vas odvesti na plažu, vjenčanje će trajati oko 20 minuta. Obred će biti u pratnji trojice pjevača, nakon obreda dobit ćete tropski koktel. Dobit ćete simbolični vjenčani certifikat.

Cijena vjenčanog paketa: 625 EUR po paru (cijena važi do 31.3.2012)
Cijena uključuje:
- krevet za mladence posut cvijećem, šampanjac i košara s voćem
- vjenčani obred (odjela, vožnja kanujem, pjevanje na obredu)
- simbolični vjenčani certifikat

Za opise ostalih simboličnih vjenčanih paketa, koje hotel nudi, kliknite tu. (Opisi su na slovenskom jeziku, hvala za razumijevanje.) 

Vjenčanje u inozemstvu, Francuska Polinezija, Bora Bora hotel Pearl Beach Resort    Bora Bora: vjenčani paket u hotelu Pearl Beach Resort****+ od € 4.250 po osobi.

Cijena uključuje avionsku kartu, 2 noći u hotelu 4* na Tahitiju, let na Bora Boro, 6 noći doručak u hotelu Pearl Beach Resort****+ i vjenčani paket Te Ruau na plaži (simbolično vjenčanje).
Fotogalerija

Luksuzan resort, gdje možete provesti bezbrižan odmor. Naselje je projektirao poznati polinezijski arhitekt, bungalovi se lijepo spoje sa bajnim okolišom. Hotel se nalazi na privatnom otočiću Teairoa Motu i gleda na mističnu goru Otemanu. Svaki bungalov ima prekrasan pogled i nudi privatnost. Ispod bungalova u laguni je kao u akvariju s šarenim ribama i koralja.

Lokacija: Bora Bora Pearl Beach Resort otvorili su u 1998 godini na otočiću Motu Tevairoa, 10 minuta od zračne luke. Hotel nudi privatan prijevoz (doplata), osim toga možete bukirati prijevoz čamcima, koji je besplatan.

Vjenčanje Te Ruau (simbolično vjenčanje): Samo mjesto vjenčanja je nezaboravno. Bijeli pijesak, tirkizna laguna, šareno tropsko cvijeće i palme. Odjeveni ćete biti u bijele vjenčane paree, na glavu će vam staviti svadbeni vijenac. Svaki od vas će u svojim ukrašenim kanuima stići na plažu i domoroci će pjevati polinezijske ljubavne pjesme, pjesme će biti popraćene tradicionalnim plesača. Slijedi vjenčani obred, dodijeliti će vam nova tahitska imena, dobit ćete simboličan hotelski certifikat. Omotali vas budu u posebno pletene robe, kao simbol vaše veze, zatim vas čeka još tropski koktel a plesači će plesati tradicionalni ples vjenčanja. Pratit će vas do vašeg bungalova, gdje vas će čekati krevet pun cvijeća. Obred traje 45 minuta.

Cijena vjenčanog paketa: 1.310 EUR po paru (cijena važi do 31.3.2012)
Cijena uključuje:
- dva vjenčana parea, cvjetne krune i vijence,
- vjenčani koktel na plaži,
- simbolični vjenčani certifikat,
- simbolični vjenčani obred kao što je opisano gore, sa svećenikom, plesaći, pjevači i kanui
- svečano ukrašen bungalov

Za opise ostalih simboličnih vjenčanih paketa, koje hotel nudi, kliknite tu. (Opisi su na slovenskom jeziku, hvala za razumijevanje.) 

Vjenčanje u inozemstvu, Francuska Polinezija, Bora Bora hotel Le Meridien    Bora Bora: vjenčani paket u hotelu Le Meridien***** od € 4.950 po osobi.

Cijena uključuje avionsku kartu, 2 noći u hotelu 4* na Tahitiju, let na Bora Boro, 6 noći u hotelu Le Meridien***** i cjenčani paket Heremoana (simbolično vjenčanje).
Fotogalerija

Dobrodošli u raju! Le Meridien Bora Bora nudi 99 bungalova iznad prelijepe lagune ili na rubu bijele pješčane plaže ispod kokos palme. Bungalovi iznad vode imaju staklenu dno, kroz kojeg možete gledati tropske ribe, bungalovi na plaži imaju privatnu plažu i viseću mrežu. Sklonište kornjača pomaže u održavanju ovih prekrasnih životinja i jedini zaklon ove vrste u Francuski Polineziji.
Hotel je potpuno obnovljen u 2010.

Lokacija: Na južnom robu otočića Piti Aa, koji je dio koraljnog grebena, dug je 10 kilometara. Zračna luka je 20 minuta vožnje brodićem, do glavnog otoka 5 minuta vožnje.

Vjenčanje Heremoana (simbolično vjenčanje): Vjenčanje kao u bajki! Na otoku snova Bora Bora, u hotelu snova.
Čeka vas tradicioanlno vjenčanje, tradicionalna odjeća, glazba i ples.
Vjenčanje se odvija na najromantičnijom mjestu u hotelu, u privatnoj laguni s planinom Oteman u pozadini. Vjenčanje vodi svećenik u hotelski vjenčani kapelici iznad vode.
Odvest će vas do kapele, gdje će vas dočekat svećenik, plesaći i glazbeniki. Na kraju obreda vjenčanja dobit ćete svježe piće kokosa. Kanuom odvest će vas na plažu, gdje vas čekaju plesači s tradicioanalnim plesima, pjesmima i cvjetnim kišom. Vjenčana torta i šampanjac će biti poslužna u baru ili u bungalovu.
U večernjim satima čekat će vas romantična večera na terqasi bungalova ili u restoranu.

Cijena vjenčanog paketa: 1.670 EUR po paru (cijena važi do 31.3.2012)
Cijena uključuje:
- rezervaciju vjenčane kapele iznad vode
- cvjetno ukrasitev kapele i vjenčani buket za mladenku
- cvjetne vijence za par
- tradicionalne polinezijske pjesme tijekom vjenčanog obreda
- vjenčanu tortu i šampanjac
- romantično večeru
- CD s 50 fotografa

Za opise ostalih simboličnih vjenčanih paketa, koje hotel nudi, kliknite tu. (Opisi su na slovenskom jeziku, hvala za razumijevanje.)
  


Tahiti Intercontinental
Tahiti Le Meridien
Moorea Intercontinental
Moorea Pearl Beach
Bora Bora Pearl Beach
Bora Bora Le Meridien