Maldivi

Maldivi su stvoreni za bračna putovanja. Na otočiću koji je jako malen vam skoro ne preostane ništa drugo nego romanitika u dvoje. Više aktivni će naravno moći uživati u odličnom ronjenju, ronjenju na dah, surfanju, ribolovu. Ako tražite nešto posebno je tu i plivanje sa delfinima ili vožnja sa podmornicom.
 
Na Maldivima su plaže perfektne, tople morske lagune, odlični hoteli sa romantičnim, slamom pokriveni bungalovima ili kućice na vodi.
 
Otočići Maldiva su kao male, rajske oaze, rastresene po oceanu. Otočića ima oko tisuću, a vi imate na izbor oko devetdeset resorta. Obično je na otoku samo jedan resort. Svaki nudi drugačije iskustvo ali svi nude potpuno opuštanje nasred tropske čarobne zemlje.
 
Nudimo sve hotele, a za vas smo pripremili izbor onih koji nude najbolju vrijednost za vač novac.
 
Imate li dodatnih pitanja? Šaljite ih i rado ćemo vam odgovoriti.

Chaaya Reef Ellaidhoo

Hotel je poznat po izvrsnoj lokaciji za ronjenje uz šareni koraljni greben. Romantika zajamčena.

Više

Od €1.820

Cinnamon Dhonveli

Mali otok, udaljen samo 20 minuta vožnje gliserom od međunarodne zračne luke, raj je za surfere i romantična iskustva.

Više

Od €1.940

Adaaran Select Hudhuranfushi

Doživite neusporediv odmor u tropima u Adaaran Select Hudhuranfushi. Nazivaju ga i otokom od bijelog zlata, s bujnom vegetacijom i kristalno čistim tirkiznim morem.

Više

Od €2.130

Sun Island Resort

Sun Island Resort nalazi se na nešto većem maldivskom otoku okruženom savršenim bijelim pješčanim plažama i tirkiznim lagunama. Let avionom i promatranje otočića također može biti jedna od čarolija medenog mjeseca.

Više

Od €2.240

Meeru Island Resort & Spa

Za Maldive je Meerufenfushi nešto veći otok i idealan za medene mjesece. Mir, tirkizno more i pomorski svijet učinit će vaše putovanje nezaboravnim.

Više

Od €2.335

Kihaa Maldives Island Resort

Kihaa Resort nalazi se na prekrasnom atolu Baa na zapanjujućem maldivskom otoku okruženom savršenim bijelim pješčanim plažama i tirkiznim lagunama. Otok je udaljen 20 minuta vožnje gliserom.

Više

Od €2.015 umjesto €2.095

Kuredu Resort Maldives

Medeni dani na Kuredu, uz zadivljujući tirkizni ocean s bijelim pijeskom među prstima, jedinstven je i romantičan. Ljepota otoka ispratit će vas u zajednički život.

Više

Od €2.160