Mauricijus

Mauricijus će vas očarati, napuniti dušu, svojom atmosferom, bojama i okusima upotpunit će vaš medeni mjesec u zaista jedinstveno i neponovljivo iskustvo.
 
Bračna putovanja na Mauricijus su kod nas među popularnijim. Ima više razloga, a prvi je zasigurno cijena. Hoteli na Mauricijusu (opisi su na slovenskom jeziku, hvala za razumijevanje) nude daleko najveće popuste za mladence, za mladenku može biti popust za boravak i do 50 % od normalne cijene. Pored toga mladence počaste sa voćem, šampanjcem, nekada i sa romantičnom večerom ili popustom za masažu.
 
Ljudi su najljubazniji i najgostoljubiviji, a prije svega zanimljiva je kulturna mješavina Indije, Afrike, Europe i Kine.
 
Posjet Mauricijusu je jednostavan. Ne trebaju nam nikakvi preventivni tretmani, voda je pitka, možemo jesti i na ulici bez straha da ćemo ležati u krevetu. Viza nam ne treba, a vremenska razlika je minimalna.
 
Hoteli na Mauricijusu mladencima nude najpovoljnije popuste. Osim raznih darova i male pažnje, većina hotela nudi vrlo pristupačne popuste za mladence, a većina tih popusta vrijedi negdje između šest i devet mjeseci nakon vjenčanja.
 
Imate li dodatnih pitanja? Šaljite ih i rado ćemo vam odgovoriti.

 

Sunrise Attitude

Sunrise Attitude mjesto je gdje možete zaboraviti na vrijeme i ponovno se povezati s prirodom, živjeti u ritmu plime i iznimnih izlazaka sunca.

Više

Od €970

Sugar Beach Resort

Doživite medeni mjesec u hotelu na bivšoj plantaži u kojem vam ne ponestaju ideje za zabavu, a u isto vrijeme možete pronaći svoju oazu mira.

Više

Od €1.970

Dinarobin Beachcomber

Zgodovinsko območje, letovišče dopolnjuje z vrhunskimi in kakovostnimi storitvami. Vedno prijazno in pozorno osebje vas spremlja v vseh restavracijah, barih, apartmajih ali na plaži.

Više

Od €1.470

Ambre Sun Resort

Doživite medeni mjesec u hotelu za koji se kaže da je svijetla strana života.

Više

Od €1.310

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Medeni mjesec s dotikom afričke kulture i arhitekture može biti nešto posebno i to možete doživjeti u hotelu srednje veličine na jugu otoka.

Više

Od €1.860

La Pirogue

Okušajte medeni mjesec u živahnom hotelu srednje veličine u kojem boravite u bungalovima uz plažu ili u tropskom vrtu.

Više

Od €1.490

Maritim Crystals Beach

Doživite medeni mjesec u modernom hotelu srednje veličine gdje bijela pješčana plaža nikada ne prestaje.

Više

Od €1.180

Friday Attitude

Medeni mjesec provedite u udobnom i posebnom hotelu koji u osnovi nudi paket ALL INCLUSIVE.

Više

Od €1.555

Ravenala Attitude

Ravenala je kvalitetan i šarmantan hotel u kolonijalnom stilu koji možete posjetiti u bilo koje doba godine. Ljudi, njihovi osmjesi, ljubaznost i diskrecija također će ostaviti traga na medenom mjesecu.

Više

Od €1.240

Paradise Cove Boutique Hotel

Medeni mjesec u butičnom, modernom, tihom i novouređenom hotelu idealan je za vaš zajednički odmor. Mir, lagani povjetarac, bijeli pijesak i mirisi oceana dočarat će pravu romantičnu atmosferu.

Više

Od €1.660

Lagoon Attitude

U hotelu različitih nijansi boja možete se potpuno prepustiti tropskoj atmosferi i doživjeti nezaboravan medeni mjesec.

Više

Od €1.115

Zilwa Attitude

U Zilwi će vaš medeni mjesec biti nezaboravan. Hotel je noviji, živahan i moderan. Unatoč svemu, u njom možete pronaći svoju oazu mira.

Više

Od €1.570