Sejšeli

Idete li na medeni mjesec na Sejšele? Očekuje vas skriveni tropski otočki raj s najljepšim plažama na svijetu, plavim lagunama, romantičnim palmama i toplim vremenom. 115 otoka i otočića Sejšela usred Indijskog oceana može se natjecati u ljepoti s našim predodžbama o savršenom svijetu i odmoru.
 
Imate li dodatnih pitanja? Šaljite ih i rado ćemo vam odgovoriti.

Otok Praslin, Le Duc De Praslin

Obnovljeni i jedan od najljepših hotela na otoku Praslin, sa svojim položajem pored bijele pješčane plaže i tropskim vrtom, pravi je za medeni mjesec.

Više

Od €2.100

Otok Silhouette, Hilton Labriz Silhouette

Jedno od najluksuznijih odmarališta ne samo na Sejšelima nego i na globalnoj razini. Nalazi se na privatnom otoku Silhouette gdje postoji samo jedan luksuzni hotel koji nudi jedinstveno iskustvo.

Više

Od €1.620

Otol La Digue, Island Lodge

Hotel se nalazi u mirnom i egzotičnom okruženju kreolskog stila. Netaknuta priroda i beskrajni mir idealni su za vaš medeni mjesec.

Više

Od €1.510

Otok Praslin, Castello Beach

Sejšeli, otok Praslin koncept je romantike na kojem se, osim kupanja i opuštanja, možete diviti čudesima tropske prirode u kojima se nalazi hotel Castello.

Više

Od €1.605

Otok Mahe, Kempinski Hotel

Doživite medeni mjesec u novijem i luksuznijem hotelu smještenom u mirnom i egzotičnom okruženju. Obuhvaća bit Sejšela i nudi vrhunske usluge.

Više

Od €1.780