Vjenčanje na Mauricijusu

Vjenčanje iz snova na otoku Mauricijus! Otok u Indijskom oceanu primit će vas s bijelim, pješčanim plažama, palmama i kristalnim morem. Upoznat ćete najljubaznije ljude, koji će vam za manje od tjedan dana prirasti srcu, kao da su vam obitelj. Mauricijus čeka da ga otkrijete.
 
Imate li dodatnih pitanja? Šaljite ih i rado ćemo vam odgovoriti.
 

La Pirogue

Vjenčajte se u živahnome hotelu srednje veličine s bungalovima. U cijenu je uključen osnovni paket vjenčanja koji se može nadgraditi.

Više

Od €2.085

Ambre Mauritius

Vjenčajte se u hotelu za koji se kaže da je svijetla strana života. Je moderan i prima goste od 16 godina. 

 

Više

Od €1.545

Friday Attitude

Vjenčajte se u udobnom i posebnom hotelu koji u osnovi nudi paket ALL INCLUSIVE. U cijenu je uključen osnovni paket vjenčanja koji se može nadograditi.

Više

Od €1.790

Lagoon Attitude

Vjenčajte se u modernom, novouređenom hotelu, koji je namijenjen odraslim gostima. U cijenu je uključen osnovni paket vjenčanja koji se može nadograditi. 

Više

Od €1.350

Zilwa Attitude

Vjenčajte se u modernom, živahnom i posebnom hotelu. U cijenu je uključen osnovni paket vjenčanja koji se može nadograditi. Hotel je pogodan tijekom cijele godine.

Više

Od €1.500

Paradise Cove Boutique Hotel

Vjenčajte se u modernom, tihom i novouređenom hotelu. U cijenu je uključen osnovni paket vjenčanja koji se može nadograditi. 

Više

Od €2.150

Maritim Crystals Beach

Vjenčajte se u modernom hotelu srednje veličine gdje bijela pješčana plaža nikad ne prestaje. U cijenu je uključen osnovni paket vjenčanja koji se može nadograditi. 

Više

Od €1.890

Ravenala Attitude

Ravenala je kvalitetan i šarmantan hotel u kolonijalnom stilu koji možete posjetiti u bilo koje doba godine. U cijenu putovanja uključen je bogat vjenčani paket, postoji mnogo dodataka koji će vjenčanje osmisliti prema vašim željama.

Više

Od €1.500