Vjenčanje na Havajima

Vjenčanja kao u bajki, na romantičnoj, skrivenoj i osamljenoj plaži havajskog otoka Maui. Prije toga preporučujemo posjet otoka Oahu, nakon čega slijedi vjenčanje i medeni mjesec na otoku Maui.
 
Popularnost "otoka zelenih dolina" više je nego zaslužena. Maui nudi čitavu dugu različitih krajolika, iskustava i aktivnosti. Uživajte u prekrasnoj pješčanoj plaži, istražite prašumu, gledajte romantični zalazak sunca s vrha uspavanog vulkana ili se uronite u podvodni krater.
 
Odmarališta na južnoj i zapadnoj obali privlače posjetitelje sunčanim vremenom, prekrasnim plažama i bogatim izborom hotela svih vrsta.
 
Ako želite nezaboravne plaže, zelene planine, netaknuti podvodni svijet, bujne i egzotične doline, dramatične vulkanske čunjeve, svjetski poznata igrališta za golf, sve vrste vode i druge sportove te mogućnosti raditi sve što vam srce želi, ili jednostavno ništa, Maui je pravo mjesto za vas.
 
Dodatna nadoplata za iznajmljivanje automobila (toplo se preporučuje). Prilikom rezervacije vjenčanja potrebno je rezervirati smještaj u hotelu preko naše agencije.
 
Imate li dodatnih pitanja? Šaljite ih i rado ćemo vam odgovoriti.

Vjenčanje na Havajima, otok Oahu

Nudimo vjenčanja na javnim, ali intimnim plažama otoka Oahu. Za više privatnosti imamo i neke privatne lokacije u prekrasnim otočnim vrtovima s pogledom na plažu ili planine.

Više

Od €240 na par

Vjenčanje na Havajima, otok Maui

Na otoku Maui nudimo nekoliko paketa vjenčanja, od potpuno jednostavnih bez svih dodataka, do najluksuznijih i najljepših. Mnogim mladenkama je vjenčanje bosih noga na udaljenoj havajskoj plaži s vijencem oko vrata životni snovi.

Više

Od €960 na par