Vjenčanje na Sejšelima

Posjeta Sejšelima je sama po sebi nezaboravna, a ako ćete se kojim slučajem na otoku i oženiti to će biti stvarno nešto posebno.
 
Sejšeli su potpisnica Haaške konvencije, zato je ovjera vjenčanja jednostavna.
 
Sejšelski otoci su jedni od najljepših i najromantičnijih otoka na svijetu. Plaže su bez sumnje najljepše koje ste ikad vidjeli, sniježni pijesak klizi među prstima kao puder. Ništa manje oduševljenja ne doživite ispod tirkizne morske površine, a i sama unutrašnjost malih otočića je bujna i tropska. Sejšele možete posjećivati tokom cijele godine.
 
Prepustite se slatkom iščekivanju, a cjelokupnu organizaciju i pripreme prepustite nama.
 
Zašto vjenčanje na Sejšelima?
  • Posjetiti Sejšele je jednostavno. Za posjetu zemlje nisu potrebna nikakva preventivna liječenja. Nudimo letove iz svih obližnjih aerodroma. Na putu nudimo i pristanak u Dohi ili Dubaju.
  • Jer vjenčanje doma možete lako ovjeriti. Na Sejšelima dobijete vjenčani certifikat, kojeg odnesete ovjeriti na Matični ured.
  • Jer će vjenčanje i bračno putovanje biti jedan nezaboravan doživljaj. Celokupnu organizaciju vjenčanja prepustite nama i izbjegnite naporne pripreme i stres.
  • Vjenčanja u inozemstvu su novčano ugodnija.
  • Sejšeli nude luksuzan, romantičan i istovremeno egzotičan ugođaj, odlične hotele svih kategorija, a na svoj račun će doći i ljubitelji podvodnog svijeta.

Imate li dodatnih pitanja? Šaljite ih i rado ćemo vam odgovoriti.

Otol La Digue, Island Lodge

Možete se vjenčati u vrtu ili na plaži u hotelu smještenom u mirnom i egzotičnom okruženju kreolskog stila. Poseban doživljaj je vjenčanje u obližnjem poznatom nacionalnom parku ili na posebnoj plaži "Anse Source d'Argent" na koju možete doći kočijom.

Više

Od €2.205

Otok La Digue, Patatran Village Hotel

Vjenčajte se u oazi mira u hotelu smještenom u mirnom i egzotičnom okruženju. Obuhvaća bit Sejšela: mir, odmor, otkrivanje prirode i stvaranje uspomena.

Više

Od €1.995

Otok Praslin, Constance Lemuria

Lagani morski povjetarac. Zlatni pijesak među prstima. Glazba mora. Kako bi vjenčanje moglo biti još romantičnije? Prepustite se iskusnim koordinatorima i oni će stvoriti romantične i nezaboravne trenutke o kojima ćete moći pričati dugo, dugo.

Više

Od €3.820

Otok Praslin, Castello Beach

Vjenčanje se može održati u tropskom vrtu ili na plaži. S iskusnim koordinatorima vjenčanja možete odabrati mjesto svog vjenčanja, što će vam dočarati vrlo romantičan i nezaboravan dan.

Više

Od €2.205

Otok Mahe, Avani Seychelles Barbarons

Vjenčani raj možete odabrati na jednoj od plaža na otoku Mahe. Iskusni koordinatori vjenčanja na licu mjesta će dočarati romantičnu i nezaboravnu ceremoniju koju nećete lako zaboraviti.

Više

Od €2.050-Momentalno zatvoren