Vjenčanje u New Yorku

Vjenčanje u New Yorku! Vjenčani obred iznad krovova romantičnog velegrada, na krovu Top of the Rock, u Centralnome Parku, na Empire State Building. Nešto posebno će sigurno biti vjenčanje u helikopteru iznad krovova Manhattana ili na luksuznom brodu na rijeci Hudson.
 
Vjenčanje u New Yorku je posebno i čarobno u svako doba godine. Zimi ponekad pobijeli grad snijeg, a proljeće i jesen dolaze u toplim bojama. Vjenčanje u New Yorku će biti jedinstveno, puno glamura i romantike.
 
U New Yorku radimo s izvrsnim lokalnim koordinatorima. Vjenčanje možete planirati samo nekoliko tjedana unaprijed jer nemamo dosta pripreme s dokumentima. Vaše vjenčanje će izgledati upravo takvo kakvo ste oduvijek željeli. Kod koordinacije ćemo imati u mislima sve vaše snove i mogućnosti.
 
New York nudi brojne atraktivne lokacije za vjenčanja, među njima smo izabrali one koji su po našem mišljenju najljepše. Možete se dogovoriti za malu svadbu ili za veći događaj s prijateljima i obitelji. Za lakšu odluku smo pripremili svadbene pakete koji će olakšati organizaciju, sve pakete možemo promijeniti u skladu s vašim željama.
 
Uređivanje dokumenata
Za vjenčanje vam ne treba puno dokumenata. Trebamo putovnice i rodne listove. U slučaju razvoda trebamo dodatne dokumente, svu dokumentaciju nam šaljete do 14 dana prije odlaska. Dokumenti može biti na hrvatskom jeziku. Nakon vjenčanja primit ćete vjenčani list s pečatom Apostille. Vjenčanje je tako i službeno važeće. Za postupak ovjere vjenčanja kod kuće kontaktirajte matični ured ili nadležno ministarstvo.
Exotic Tours za ovjeru ne odgovara.
 
U New Yorku morate biti dva dana prije vjenčanja. Ako na primjer želite vjenčanje u utorak, morate biti u New Yorku najkasnije u nedjelju. U ponedjeljak vas čeka uređivanje dokumenata s lokalnom koordinatorom vjenčanja, koje bi trebalo završiti do 11. sati.
 
Ovjera vjenčanja u Hrvatskoj
Vjenčanje je tako i službeno važeće. Za postupak ovjere vjenčanja kod kuće kontaktirajte matični ured ili nadležno ministarstvo.
E-potovanja za ovjeru ne odgovara.
 
Imate li dodatnih pitanja? Šaljite ih i rado ćemo vam odgovoriti.