Sejšeli

Idete li na Sejšele? Super!. Očekuje vas skriveni tropski otočki raj s najljepšim plažama na svijetu, plavim lagunama, romantičnim palmama i toplim vremenom. 115 otoka i otočića Sejšela usred Indijskog oceana može se natjecati u ljepoti s našim predodžbama o savršenom svijetu i odmoru.
 
Imate li dodatnih pitanja? Šaljite ih i rado ćemo vam odgovoriti.

Otok Praslin, Castello Beach

Sejšeli, otok Praslin je pojem romantike kjer lahko poleg kopanja in počitka občudujete čudesa tropske narave kjer je lociran hotel Castello.

Više

Od €1.995

Otok Silhouette, Hilton Labriz Silhouette

Jedno od najluksuznijih odmarališta ne samo na Sejšelima nego i na globalnoj razini. Nalazi se na privatnom otoku Silhouette gdje postoji samo jedan luksuzni hotel koji nudi jedinstveno iskustvo.

Više

Od €2.010

Otol La Digue, Island Lodge

Hotel se nalazi u mirnom i egzotičnom okruženju kreolskog stila. Netaknuta priroda i beskrajni mir idealni su za vašu godišnjicu braka.

Više

Od €1.510

Otok Praslin, Le Duc De Praslin

Obnovljeni i jedan od najljepših hotela na otoku Praslin, sa svojim položajem pored bijele pješčane plaže i tropskim vrtom, pravi je za godišnjicu braka.

Više

Od €2.100

Otok Mahe, Kempinski Hotel

Doživite godišnjicu braka u novijem i luksuznijem hotelu smještenom u mirnom i egzotičnom okruženju. Obuhvaća bit Sejšela i nudi vrhunske usluge.

Više

Od €1.780

Otok Mahe, Avani Seychelles Barbarons

Sejšeli mogu biti vaš romantični raj koji će vam dočarati romantičnu i nezaboravnu godišnjicu braka koju nećete lako zaboraviti.

Više

Od €1.570-momentalno zatvoren