Vjenčanje na Maldivima

Vjenčanja na Maldivima su samo za vašu dušu. Maldivi su naime muslimanska zemlja, zato službeno važeća vjenčanja nisu moguća. Nakon vjenčanja dobijete samo simboličan certifikat vjenčanja.
 
Unatoč tome su vjenčanja na Maldivima sve popularnija. Na kraju krajeva je bitan zavjet kojeg date jedan drugome i ne službena potvrda. Vjenčanja su tu sanjska, na bijelom pijesku u mirnoj, tropskoj laguni uz šum vjetra u krošnji palmi.
 
Imate li dodatnih pitanja? Šaljite ih i rado ćemo vam odgovoriti.

Kihaa Maldives Island Resort

Razmjena simboličnih zavjeta vaše ljubavi izražena je u odmaralištu Kihaa, jednom od najljepših otoka na Maldivima. Tirkizna laguna, bijeli pijesak i netaknuta priroda jedinstvena su romantična kulisa za vaš "DA".

Više

Od €2.935

Meeru Island Resort & Spa

Recite DA na bijelom pijesku s tirkiznom pozadinom oceana u pozadini. Prekrasno, inače simbolično vjenčanje na obali otoka usred Indijskog oceana. Na otoku se održava samo jedno vjenčanje dnevno. Budući da se radi o simboličnom vjenčanju, nije potrebno uređivati ​​nikakvu dokumentaciju, nakon svečanosti dobit ćete simboličnu vjenčanu listu.

Više

Od €2.735

Kuredu Resort Maldives

Vjenčani zavjeti, izrečeni na Kuredu u zadivljujućem tirkiznom oceanu, s bijelim pijeskom među prstima, jedinstveni su i romantični. Ljepota otoka će vas pratiti u vaš život zajedno s vašim DA. 

Više

Od €2.560