Vjenčanje na Sejšelima, Olivera i MarinoPostovana Urška, 

Evo napokon da odvojim koju minuticu i da vam se javim sa nasim dojmovima. 

Bilo je carobno, kao u bajci, nestvarno... ma nema rijeci s kojom bi se ovo putovanje moglo opisati. 

Sto se cijele organizacije tice doista smo zadovoljni, i ako smijem samo malu kritiku koja nam se u svemu nije svidjela, a to je cekanje trajekta 5ipo sati do La digue, kada smo sletili na Mahe, jako dugo smo cekali u onoj vrucini, obuceni u dugim hlacama, nemamo kuda, evo tu je jedina zamjerka ali jasno je da se ne moze i let i trajekt uvijek uskladiti, vjerujte da kad smo stigli vec smo i i zaboravili na to cekanje. 

Sto se hotela i djelatnika tice, izvanredni su, dragi, kao i cijeli njihov narod na otoku.

Jedino radi cega smo pozalili je sto smo odlucili ici na izlet na Praslin, izgubili smo dan, kad smo dosli tamo, odmah smo se odlucili vratiti nazad prvim trajektom jer tamo stvarno pored La digue nema se sta vidjeti, tako da vama svaka pohvala na savjetu da idemo na la digue. 

Vjencanje smo ipak odradili na Anse source d’argent uz doplatu od 225€ za prijevoz ulaz i mjesto. Sve u svemu drago nam je da smo imali tamo ceremoniju, puno je ljepse, i moramo i fotografa pohvaliti slike su predivne. 

I sve pohvale vama, sve ovih mjeseci sto ste mi na sva moja pitanja odgovarala, nekad mozda i nepotrebna i glupa ali vama nije bilo tesko i uvijek ste bili ljubazni i preko maila se osjetila vasa dobra volja za radom i da na kraju mi budemo zadovoljni. Svake pohvale vama i vasoj agenciji. 

Veliki pozdrav iz suncane Pule od mladenaca Olivera i Marino Šarić