Vjenčanje u inozemstvu

E-Potovanja ima višegodišnja iskustva sa organizacijom vjenčanja snova u inozemstvu. Prvo vjenčanje smo organizirali davne 1997. Možete se odločiti za civilno vjenčanje, crkveno vjenčanje ili simbolično vjenčanje. Organiziramo vjenčanja na plaži, u prašumi, u romantičnih gradovih svjeta, vjenčanje na brodu pa čak i pod vodom.
 
Zašto nam toliko ljudi vjeruje? Svakako zbog bogatog iskustva, znanja i pouzdanosti. U pripremi vjenčanja uvijek nam pomaže lokalni stručnjak koji pomaže da sve protekne u najboljem redu. Mi se brinemo za sve - organiziramo cijelo putovanje, pripremamo i šaljemo dokumente, mala iznenađenja i ispunjavamo sve vaše želje. Možete se odlučiti za civilno vjenčanje, crkveno vjenčanje ili simbolično vjenčanje.
 
Vjenčanje je poseban dan u životu. Puno parova se želi vjenčati u inozemstvu. Pri tom vam možemo pomoći u našoj agenciji, gdje imamo višegodišnja iskustva sa bračnim putovanjima i vjenčanjima u inozemstvu. Organizaciju vjenčanja i ostale pripreme prepustite nama, vi uživajte u lijepim mislima.
 
Prednosti vjenčanja u inozemstvu:
Cijelu organizaciju vjenčanja prepustite nama, odredite datum, mjesto i posebne želje.
Zbrojite troškove malog vjenčanja kod kuće i medenog mjeseca, vjenčanje u inozemstvu apsolutno je jeftinije.
Izbjegavajte popis pozvane i zamjerene rodbine, jednostavno nikoga ne pozivajte - neka vaše vjenčanje doista bude samo vaš događaj. Parovi obično pozivaju prijatelje ili rodbinu na ručak nakon povratka kući.
Uređivanje dokumenata je minimalno.
Šaljite potrebne dokumenate našoj agenciji elektronskom poštom i mi ćemo nastavit s uređivanjem potrebnih dokumenata. Kad se vratite kući, posjetite matični uredu i upišete se u knjigu vjenčanih (ovisno o zemlji u kojoj je   vjenčanje održano).
Neka vjenčanje i medeni mjesec budu jedan, nezaboravan događaj.
 
Što sada? Najbolje je kontaktirati našu agenciju i mi ćemo vam moći savjetovati o izboru destinacije i drugih aranžmana.
 
Čestitamo na vašoj važnoj odluci i nadamo se da se uskoro sretnemo!
 
Imate li dodatnih pitanja? Šaljite ih i rado ćemo vam odgovoriti.