O nama

Možete nas posjetiti u našem novom uredu na Kvedrovoj cesti 5a u Ljubljani uz prethodni dogovor jer se tako lakše prilagođivamo vama.
 
Bit će nam drago ako nam pišete ili nas nazovete, i mi ćemo organizirati vaše putovanje kako znamo i jedva čekamo uljepšati vašu svakodnevicu našim nezaboravnim putovanjem.
 
 
E-Putovanja se posvećuje ispunjavanju vaših posebnih želja. Bračna putovanja, daleka putovanja, odmori, pustolovna ili luksuzna putovanja - vaše želje i prijedlozi su naš izazov.
 
E-Putovanja i Egzotična vjenčanja
 
Naša se je agencija rodila iz snova i neustrašivih planova nekoliko mladih ljudi, koji su živjeli za putovanja - za upoznavanje drugačijeg i dalekog. Od 1997. godine do danas, se je puno stvari promijenilo, ali naše poslanje ostaje isto. Želimo stvarati, ne samo putovanja, nego i doživljaje. Želimo stvarati drugačija putovanja, putovanja koja nešto znače i koja su posebna. Danas se možemo pohvaliti s brojnim vjernim klijentima, koji s nama putuju već godinama. Većina novih putnika nam se obraća po preporuci, što je za nas nagrada za sav dosadašnji trud i rad, te je ujedno i najveća pohvala koju možete izreći.
 
Zašto odabrati E-putovanja i Egzotična vjenčanja?
 
Dinamični smo, prilagodljivi i pouzdani. Naši agenti posjeduju ogromno znanja i uz to su pravi leksikon ideja i prijedloga za vaše putovanje. Iskoristite naša višegodišnja iskustva i povjerite nam svoje putovanje. Svjesni smo neponovljivosti vašega putovanja, a vaše zadovoljstvo je naš jedini cilj.
 
E-Putovanja je malena agencija s ogromnom ponudom. Godinama smo bili primorani svakodnevno se prilagođavati vašoj potražnji, te smo kreirali riznicu iskustava i raznolikih putovanja. Još prije dvanaest godina slučaj nas je odveo na put organizacije vjenčanja u inozemstvu. Od tada se za ta putovanja odlučuje sve više i više parova na što utječe i naša ponuda egzotičnih destinacija (Mauritius, Sejšeli, Francuska Polinezija, Fiji, Maldivi, Tajland, Kukovi otoci, Grenadini, Karibi). Organiziramo i brojna bračna putovanja. Od tud se je rodila ideja o novoj web stranici posvećenoj upravo vjenčanjima na egzotičnim i odabranim europskim destinacijama, bračnim putovanjima i godišnjicama braka. Stranica je namijenjena i svima ostalima, koji traže ideju za poseban, romantičan ili luksuzan odmor ili putovanje.
 
Hvala vam što ste posjetili našu stranicu! Pišite nama..