Naša putovanja

E-Putovanja smo organizator putovanja iz Slovenije. U posljednjih 20 i više godina imamo puno zadovoljnih gostiju i iz Hrvatske. Za svakog gosta sastavljamo program putovanja prema njegovim željama i mogućnostima. 

U svakoj od preko 40 zemalja koje pokrivamo imamo pouzdane lokalne partnere, koji pružaju prvoklasne usluge. Baš zato je spektar različitih produkta koje nudimo tako širok. Istodobno, radimo i s velikim rezervacijskim sistemima koji su dostupni samo agencijama, zato imamo pristup najnižim cijenama. U prvoj ponudi koju vam šaljemo predstavljamo različite cijene i govorimo vam koje su prednosti i nedostaci svakog dobavljača. Zatim sami odlučite što želite rezervirati.

Našim cijenama smo oduzeli agencijsku proviziju. Kod nas putujete po neto cijenama. Za naše znanje, rad i vrijeme naplaćujemo fiksni trošak, sam iznos zavisi o usluzi koju želite rezervirati.

Putujete po netto cijenama. Za svoj rad naplaćujemo fiksni trošak. Što taj fiksni trošak uključuje:
 • Traženje najbolje cijene za avionske karte, smještaj, paket putovanja, transfer, najam automobila i drugih usluga koje želite rezervirati
 • Rezervaciju ili pomoć kod rezervacije ako koristite svoju kreditnu karticu (nudimo mogućnost plaćanja putem računa ili vlastitom kreditnom karticom - zavisi od dobavljača)
 • Pružamo sve informacije u vezi potrebnih potvrda i dokumenata za putovanje, nudimo svu potrebnu podršku prije, za vrijeme i nakon samog putovanja
 • Savjetujemo, a i sklapamo sva potrebna osiguranja (zdravstveno osiguranje u inozemstvu, otkazivanje ili prekid putovanja) i savjetujemo koje je osiguranje najbolje za vas
 • Ako dođe do promjene prije ili tijekom putovanja, nudimo vam svu potrebnu pomoć i podršku 24 sata dnevno;

 

Za rezervaciju naših netto cijena, savjetovanje te pomoć prije i tijekom putovanja, za sastavu cijelog programa putovanja, naplaćujemo fiksne troškove:

Akontacija: 30 EUR*
Traženje i rezervacija najjeftinijih avionskih karata: 90 EUR
Traženje i rezervacija do dva hotela: 100 EUR
Traženje i rezervacija tri ili više hotela: 150 EUR
Traženje i rezervacija paketa putovanja (avionska karta, do dva hotela, transfer): 160 EUR
Traženje i rezervacija paketa putovanja (avionska karta, tri ili više hotela, transfer): 210 EUR 
Najam vozila: 50 EUR
Vjenčanje u inostranstvu (civilni ili crkveno ili simbolično) i uređivanje sve dokumentacije: 100 EUR
Sklapanje osiguranja (zdravstveno, otkazivanje ili prekid putovanja): 0 EUR

Gore navedeni fiksni troškovi uključuju PDV.
* Nepovratna akontacija od 30 EUR plaća se unaprijed i se oduzima od konačnog iznosa.
Cijene su po osobi / paru / obitelji koja putuje zajedno

Primjer:
A: Putujete familijom i trebate najjeftinije avionske karte. Šaljete upit. Besplatno vam šaljemo osnovnu ponudu. Plaćate 30 EUR akontacije, mi vam šaljemo dvije ili više opcija i predlažemo koja je najbolja za vas. Naše cijene su netto, direktno iz sistema. Ako odlučite da nećete putovati, zadržimo akontaciju koju ste platili. Ako izaberete jednu od naših ponuda, platite preostali trošak 60 EUR i iznos avionskih karata i mi napravimo rezervaciju, šaljemo sve potrebne dokumente i informacije.
 
B: Želite putovati partnerom na Mauricijus ili neku drugu destinaciju. Trebate hotel, avionske karte i transfer. Besplatno vam šaljemo osnovnu ponudu, naše netto cijene. laćate 30 EUR akontacije, mi vam šaljemo dvije ili više opcija i predlažemo koja je najbolja za vas. Ako odlučite da nećete putovati, zadržimo akontaciju koju ste platili. Ako izaberete jednu od naših ponuda, platite preostali trošak 130 EUR i iznos preostalih usluga koje ste izabrali i mi napravimo rezervaciju, šaljemo sve potrebne dokumente i informacije.
 
Zašto izabrati nas
Mi smo agencija s bogatim iskustvom i znanjem što se tiče organizacije putovanja, ljetovanja i vjenčanja po cijelom svijetu. Surađujemo s lokalnim dobavljačima kako bismo osigurali sigurnost i visoku kvalitetu putovanja. U isto doba imamo i dostup velikim rezervacijskim sistemima koji nude najbolje cijene.


Od upita do putovanja:

 • Pošljete nam upit
 • Šaljemo vam okvirne netto cijene za usluge, koje želite. Savjetujemo koji ponudnik je za vaše putovanje najbolji.
 • Ako odlučite za našu ponudu, šaljemo račun za akontaciju od 30 EUR.
 • Šaljemo detaljnu ponudu
 • Kada izaberete hotel / avion / ostale usluge, šaljemo račun za naš preostali fiksni trošak (akontacija se oduzima). Napravimo sve potrebne rezervacije. U slučaju da trebate ili želite koristiti vlastitu kreditnu karticu, vodimo vas kroz postupak rezervacije.
 • Pružamo sve potrebne informacije i dokumente za putovanje, upute za putovanje te kontakte za pomoć tijekom putovanja
 • Nudimo pomoć i informacije tijekom putovanja, dostupni smo 24/7


Što nudimo:

- rezervaciju avionskih karata redovnih i čarter linija (uspoređujemo cijene koje su dostupne na internetu i u agencijskim rezervacijskim sistemima)
- programe putovanja i odmora sastavljamo prema željama naših klijenata i stručno savjetujemo
- organiziramo vjenčanja u inozemstvu i pomažemo kod uređivanja svih potrebnih dokumenata za službeno važeće, crkveno ili simbolično vjenčanje
- rezerviramo smještaj u hotelima svih kategorija, u vilama, bungalovima ili apartmanima (uspoređujemo cijene na internetu, kod njemačkih, lokalnih dobavljača i preko rezervacijskih sistema za agencije)
- brinemo se za prijeme u zračnim lukama pri dolasku i pomoć pri odlasku
- organiziramo oglede i jednodnevne izlete u pratnji lokalnih vodiča

 

Kod nas možete rezervirati kompletne turističke aranžmane ili samo pojedinačne usluge.
 
O vama će se brinuti jedan od naših agenata u svakom trenutku prije i za vrijeme putovanja, imat ćete njezin izravan kontakt.