Ideje za nepozabna popotovanja

Želim ponuduSeverna Amerika Tajska
Šri Lanka BrazilijaSeverna Amerika
Ponujamo vam predloge popotovanj skozi najlepše kraje ameriškega divjega zahoda v svet naravnih čudes, ki jim ni primere. Doživeli boste čudovite kontraste pristne divjine, ameriškega podeželja in velemest, ki smo jih videli v vesternih in na TV ekranih. Odpirali se vam bodo neponovljivi prizori, doživeli boste prijetno mešanico mediteranskega podnebja in vroče puščavske klime, ki vedno navdušijo in prevzamejo tudi najzahtevnejše popotnike.

Programi so prilagodljivi vašim željam. Po želji lahko karkoli dodamo ali izpustimo. Na potovanje boste odšli odlično pripravljeni, zato se vam ni treba bati dolge poti. Vsak potnik pred odhodom dobi podrobna navodila za vsak dan potovanja, po želji pa pripravimo tudi zemljevide z vrisano potjo. Na predlaganih potovanjih boste skoraj vsako noč prenočevali v drugem kraju. Pri hotelih vedno pazimo na lokacijo, kvaliteto in ceno. V večjih krajih imate možnost izbire med različnimi hoteli, po želji pa z izbiro bolj oddaljenih ali manj kvalitetnih hotelov lahko znižamo ceno.

Potovali boste z najetim avtomobilom. Po želji lahko uredimo tudi najem kabrioleta ali motorja. Izbirate lahko med ceno standard (vključuje cenovno najbolj ugodne hotele, včasih imajo bolj oddaljeno lokacijo) ali superior (hoteli boljše kategorije glede na izbiro v posameznem kraju).


Predlagani programi potovanja

Divji zahod in Dolina smrti
Prikaži program potovanja
Želim ponudu


13 dnevno popotovanje, na katerem boste videli najbolj slikovite predele Kalifornije, Arizone, Nevade in Utaha.

Divji zahod z Dolino smrti in kanjonom Antelope
Prikaži program potovanja
Želim ponudu


13 dnevno popotovanje, ki je varianta klasičnega potovanja po kanjonih, pri kateri ne obiščete Monument Valley, ampak prenočujete v kraju Page in obiščete čudoviti Antelope Canyon. Monument Valley si lahko še vedno ogledate iz zraka...
Obiskali boste najbolj slikovite predele Kalifornije, Arizone, Nevade in Utaha.

Šri Lanka
Otok v obliki solze v Indijskem oceanu je prav natrpan s kulturnimi in naravnimi zakladi. Tu boste odkrivali starodavna mesta in prestolnice, sledi evropskih kolonialistov, bogate templje in vrveče, pisane tržnice. Dolge, peščene plaže, v ozadju senčijo palme in zeleni griči.

Izbirate lahko med 3, 4, 5, 6, 7 in 14 dnevnimi potovanji po otoku, ki potekajo v sprestvu lokalnih vodičev v angleškem jeziku. Na poti vas tako ves čas spremlja vodič-šofer, tako izveste iz prve roke ogromno zanimivosti. Potovanja so tudi prilagodljiva vašim željam.

Pri vsakem potovanju lahko izbirate med ceno standard (hoteli 3 in 4*), ceno deluxe (hoteli 4 in 5*), ter ceno boutique (butični hoteli, v tem primeru so vključeni samo zajtrki).


Predlagani programi potovanja

Velika Šrilanška tura
Prikaži program potovanja
Želim ponudu


Na 8 dnevnem popotovanju si boste ogledali Colombo, Negombo, Anuradhapuro, Polonnaruwo, Sigiriyo, Dambullo, Kandy, Nuwara Eliyo in Yalo.

Biseri Šri Lanke
Prikaži program potovanja
Želim ponudu


7 dnevno popotovanje, kjer si boste ogledali Colombo, Negombo, Anuradhapuro, Polonnaruwo, Sigiriyo, Dambullo, Kandy in Nuwara Eliyo.

Lepote Šri Lanke
Prikaži program potovanja
Želim ponudu


Zanimiv 7 dnevni izlet vključuje obisk krajev Colombo, Anuradhapura, Sigiriya, Kandy, Nuwara Elya.

Najboljše na Šri Lanki
Prikaži program potovanja
Želim ponudu


6 dnevno popotovanje, ki vključuje oglede Colomba, Negomba, Anuradhapure, Polonnaruwe, Sigiriye in Kandyja.

Kolonialna tura
Prikaži program potovanja
Želim ponudu


4 dnevno popotovanje, kjer si boste ogledali Colombo, Kandy in Nuwara Eliyo.

Kulturna tura
Prikaži program potovanja
Želim ponudu


4 dnevno popotovanje, kjer si boste ogledali Colombo, Negombo, Anuradhapuro, Polonnaruwo in Sigiriyo.


Tajska
Dežela nasmeha je eksotična in prijazna. Razvaja vas z zares neštetimi sanjskimi plažami, bogato kulturo, najbolj prijaznimi in gostoljubnimi ljudmi, tropsko pokrajino in slastno kuhinjo. Možnosti za nove dogodivščine so neomejene, Tajska vas bo začarala s svojimi prizori, zvoki, barvami in okusi.
 
Po eni strani tako drugačna dežela kot smo je vajeni, je verjetno za obisk najbolj priljudna azijska destinacija. Z lahkoto se boste znašli in uživali, obenem pa bo ravno prav eksotično da vam bo za vedno ostalo v spominu.

Ponujamo različne kombinacije enodnevnih in večdnevnih izletov, vodenih v angleškem jeziku. Program tudi prilagodimo vašim željam.

Država Tajland


Predlagani programi potovanja


Severna Tajska in zlati trikotnik
Prikaži program potovanja
Želim ponudu


6-dnevno popotovanje iz Bangkoka proti Chiang Maiu, obisk temljev, slonjega kampa in zlatega trikotnika, predel, kjer se srečajo Tajska, Laos in Burma. Po želji lahko program podaljšate z ogledom Bangkoka in počitnicami na plaži. Program lahko tudi prilagodimo vašim željam.

Sever Tajske in Mae Hong Sorn
Prikaži program potovanja
Želim ponudu


6-dnevno popotovanje iz Bangkoka preko Chiang Maia v Mae Hong Son, kjer boste obiskali gorska plemena Padong in njihove svetovno znane ženske z dolgimi vratovi. Po želji lahko program podaljšate z ogledom Bangkoka in počitnicami na plaži. Program lahko tudi prilagodimo vašim željam.

Klasična Tajska
Prikaži program potovanja
Želim ponudu


6-dnevno popotovanje iz Bangkoka proti Chiang Maui, ogled znanih templjev, slonjega kampa, najlepšega samostana iz časa kraljevine Mon v Lampoonu in opičjega templja v Lopburiju. Po želji lahko program podaljšate z ogledom Bangkoka in počitnicami na plaži. Program lahko tudi prilagodimo vašim željam.

Reka Kwai
Prikaži program potovanja
Želim ponudu


3-dnevno popotovanje iz Bangkoka do Kanchanaburija, kjer boste obiskali legendarni most na reki Kwai in se zapeljali z Vlakom smrti. Po želji lahko program podaljšate z ogledom Bangkoka in počitnicami na plaži. Program lahko tudi prilagodimo vašim željam.


Brazilija
Brazilija je po velikosti peta na svetu in zavzema večino južnoameriškega kontinenta. Večina je zelo redko naseljena, predvsem ob obali pa so velike koncentracije prebivalstva.
Razdelimo jo lahko na štiri geografske predele. Obala je visoka in gorata južno od Bahie, vmes pa se razprostirajo dolgi peščeni zalivi. Veliko centralno planoto prekinjajo gorski hrbti in dve veliki kotlini: Amazonska, poraščena z deževnim gozdom in Paragvajska, kjer uspevajo gozdovi in grmičevje. 6275 kilometrov dolga Amazonka je najdaljša reka ne svetu.

Ponujamo različne kombinacije enodnevnih in večdnevnih izletov, vodenih v angleškem jeziku. Program tudi prilagodimo vašim željam.


Predlagani program potovanja

Rio de Janeiro, tropski otoček Ilha Grande in Paraty
Prikaži program potovanja
Želim ponudu


8 dnevno potovanje, kjer boste obiskali nori Rio de Janeiro, eno najbolj razburljivih mest na svetu z 10 milijoni prebivalcev. Mesto je zvito med gorami in morjem, kronajo ga spektakularni vrhovi sladkorni čok - Sugar Loaf, Corcovado, z znanim kipom Kristusa na vrhu in lepe ter hkrati svetovno znane mestne plaže.
Kontrast nespečemu mestu je tropski otoček Ilha Grande s prvinskim deževnim gozdom, tropskimi plažami in bogatim živalskim svetom.