Vikend paket u Istri

Vikend paket v Istri, hotel KukurikuU srcu Kastva, na trgu Lokvina nalazi se gourmet restoran i boutique hotel Kukuriku.

Vaš užitak nam je na prvom mjestu. Ova hedonistička odrednica bila nam je glavna smjernica u izboru hotelske opreme i kreaciji restoranskog menija.

Svaka soba će vas dočekati drugačijim dizajnerskim namještajem i pomno pripremanom svjetlosno dizajniranom atmosferom, a kako bi Vaš boravak bio što ugodniji, za vas smo kreirali i posebnu posteljinu topline najfinijeg pamuka i dodira svile kako bi bešumno utonuli u svoj i ostvarili naš san – Vaš užitak.

Fotogalerija


 

Romantični vikend paket u Istri od € 150 po osobiVaše nepce iznenaditi ćemo osebujnom gastro-eno ponudom gourmet restorana Kukuriku. Delicije stvorene avangardnim pristupom i lucidnošću kreatora Nenada Kukurina, utemeljena je na više od 40 godina tradicije obiteljskog restorana Kukuriku. Njegov osoben stil i artistički pristup kulturi stola odredio je mnoge danas prihvaćene svjetske smjernice u gastronomiji kao i sljubljivanju ponekad neočekivanih tandema hrane i pića. Uz mnoge nagrade i priznanja koje je stekao svojim radom, Nenad priznaje da mu je najveća radost zadovoljstvo na licima gostiju kojima osobno spravlja i služi svoje kreacije.
Smješteni niti 6 km od mora, na 360m nadmorske visine, u blagoj mediteranskoj klimi, uživati ćete u odmoru i ponudi delicija našeg restorana, neometani ljetnom žegom ili hladnoćom zime.


Boutique hotel Kukuriku nudi vam izbor 15 različito dizajniranih smještajnih jedinica, podijeljenih u 3 kategorije: Suite, Junior Suite i Room.

Svaka soba prigrliti će vas drugačijim raspoloženjem i ugođajem, naglašenim odabirom boja dizajnerskom opremom i rasvjetom.

Udobnost vašeg boravka jamče posebno tkana posteljina dodira svile i topline najfinijeg pamuka, te raskošna oprema soba. Bez obzira na kategoriju, neke sobe opremljene su walk in tušem, velikom kadom za dvoje i kaminom, a sve sobe raspolažu sefom, barom, HDTV uređajem i wi-fi."Take a breake" gastro paket za 2 osebe
 

Restoran i hotel Kukuriku nudi Vam poseban gastro paket za dvije osobe pod nazivom “Take a break”. Paket uključuje dvodnevni boravak u Kukurikuu, na datum koji Vi odaberete, pri čemu ćete uz noćenje u za Vas pomno pripremljenoj romantičnoj sobi Hotela Kukuriku, uživati i u Kukurikuovim specijalnim delicijama pripremljenim rukom vrsnog kuhara Nenada Kukurina.

Prvi dan, po dolasku u hotel Kukuriku, očekuje Vas ekskluzivna slow food večera od 6 sljedova u restoranu Kukuruku, pri čemu Vam se daje izbor između mesnog i ribljeg menija. Nakon večere na raspolaganju su Vam prostori Restorana i hotela Kukuriku te noćenje u romantičnoj sobi uređenoj po svim standardima butique kategorije.

Za slijedeći dan Kukuriku Vam nudi doručak te slow food ručak od 5 sljedova u restoranu Kukuriku u sklopu kojega ponovno imate izbor između mesnog i ribljeg menija, a kao posebna pogodnost tu je i opcija kasnog check-outa, odjava iz hotela do 16:00 sati za razliku od standardnih 12:00.


 

Fotogalerija